Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@05:59:46 GMT

آمار از فینالی پر گل خبر می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۷۲۸۰۷

آمار از فینالی پر گل خبر می‌دهد

فینال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه امروز در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو با بازی دو تیم فرانسه و کرواسی برگزار می‌شود. کروات‌ها برای اولین بار و فرانسوی‌ها هم سومین حضور خود در فینال جام جهانی تجربه می کنند.

به گزارش مشرق، بازی فینال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در حالی برگزار می‌شود که فرانسوی‌ها در دو فینال قبلی خود در میانه میدان "زیدان" را به عنوان رهبر در اختیار داشتند و این اولین بار است که بدون "زیدان" به فینال رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کروات‌ها هم که یکبار در جام جهانی ۱۹۹۸ در گام آخر برای رسیدن به فینال ناکام ماندند و در بازی نیمه نهایی مقابل فرانسه میزبان رقابت‌ها تن به شکست ۲ بر یک دادند، در بازی امشب در تلاش هستند تا انتقام آن بازی را از فرانسوی‌ها بگیرند و قهرمان جهان شوند.

کفه‌ی ترازو به سمت قهرمانی کرواسی است

جام جهانی فوتبال از سال ۱۹۳۰ در اروگوئه آغاز شد. این رقابت‌ها بعد از ۳ دوره با یک وقفه‌ی ۱۲ ساله رو به رو شد و از سال ۱۹۵۰ در برزیل از سر گرفته شد. از جام جهانی ۱۹۵۰ تا جام جهانی ۲۰۱۴ که هر دو جام هم در برزیل برگزار شد، درهفده فینال این رقابت‌ها هفت تیم بوده‌اند که برای اولین بار بازی در فینال را تجربه کرده‌اند. از بین این ۷ تیم که اولین فینال خود را تجربه می‌کردند، ۴ تیم آلمان غربی در جام جهانی ۱۹۵۴ سوییس، انگلستان در جام جهانی ۱۹۶۶ در خانه، فرانسه در جام جهانی ۱۹۹۸ در خانه و اسپانیا در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، موفق شدند بازی فینال را با پیروزی پشت سر بگذارند و قهرمان جهان شوند. ۳ تیم برزیل در جام جهانی ۱۹۵۰، سوئد در جام جهانی ۱۹۵۸ و هلند در جام جهانی ۱۹۷۴ هم با شکست در بازی فینال نایب قهرمان جام جهانی شدند. این آمار نشان می‌دهد که تیم‌هایی که اولین فینال خود را تجربه می‌کنند، کفه‌ی ترازو به سمت قهرمانی آن‌ها سنگینی می‌کند. نکته جالب در مورد ۴ تیمی که در تجربه‌ی اول خود در فینال، قهرمان شدند این است که از جمع این ۴ تیم ۳ تیم در بازی فینال بیش از ۲ گل زده‌اند و به مقام قهرمانی رسیده‌اند.

امیدواری کروات‌ها

دو تیم فرانسه و کرواسی در حالی بازی نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را برگزار می‌کنند که آخرین بازی این دو تیم در جام جهانی به سال ۱۹۹۸ و بازی نیمه نهایی بر می‌گردد. در تاریخ جام‌های جهانی فقط ۴ بار اتفاق افتاه که دو تیمی که باهم در فینال بازی می‌کنند، در گذشته در نیمه نهایی جام جهانی هم با هم بازی کرده باشند. از این ۴ فینال، ۳ فینال را تیمی که در بازی نیمه نهایی شکست خورده بود، موفق شد با پیروزی پشت سر بگذارد و قهرمان جهان شود و فقط یکبار در سال ۱۹۸۲ بود که ایتالیایی‌ها توانستند در حالی که در نیمه نهایی جام جهانی ۱۹۷۰، آلمان غربی را شکست داده بودند، در فینال هم از پس این تیم بر آمدند و قهرمان جهان شدند.

فقط یکبار

نستور پیتانای آرژانتینی با وجود اینکه افتتاحیه جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را سوت زده بود، برای قضاوت بازی فینال هم انتخاب شده است. در بیست دوره‌ی گذشته‌ی جام جهانی فقط یکبار یک داور از آرژانتین بازی فینال را سوت زده که به جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان و بازی دو تیم فرانسه و ایتالیا بر می‌گردد؛ بازی‌ای که در نهایت با پیروزی ایتالیایی‌ها در ضربات پنالتی همراه شد. نکته‌ی جالب در مورد "هوراسیو الیزوندوی" آرژانتینی که فینال جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان را سوت زده است این است که او هم مانند هموطنش "پیتانا" موفق شده بود افتتاحیه‌ی آن دوره از جام جهانی را هم سوت بزند.
تا قبل از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، در تاریخ این رقابت‌ها فقط ۵ داور غیر اروپایی بوده‌اند که فینال جام جهانی را سوت زده‌اند. در این ۵ فینال فقط یکبار در سال ۲۰۰۶ بازی به ضربات پنالتی کشیده است و این ۵ فینال به طور میانگین ۳ گل داشته است که آمار نسبتا خوبی است.

فینال‌های پر گل
در ۱۰ دوره‌ی گذشته‌ی جام جهانی که در قاره‌ی اروپا برگزار شده در ۸ دوره از آن دو تیمی هم که به فینال جام رسیده‌اند، از اروپا بوده‌اند. به طور میانگین این ۸ فینال برگزار شده، آمار ۳،۶۲ گل زده در هر بازی را داشته است که آمار خوبی برای فینال جام‌های جهانی است که در ۳ دوره‌ی گذشته آن، فقط ۴ گل زده داشته است.
نکته جالب در مورد فینال‌های جام جهانی که در اروپا برگزار شده، دو تیم اروپایی بوده‌اند و داور آن هم از قاره‌ی سبز بوده است، این است که این فینال‌ها به طور میانگین ۴،۶ گل زده در هر بازی را داشته است که آمار خیلی خوب از نظر گلزنی در فینال‌های جام جهانی است.

تنها نایب قهرمانی

فرانسوی‌ها در حالی در بازی امشب به مصاف کرواسی می‌روند که کاپیتان این تیم "هوگو لوریس" دروازه‌بان شناخته شده آن‌ها است. از ۲۰ فینال گذشته‌ی جام جهانی در ۴ فینال سابقه داشته که حداقل یک دروازه‌بان به عنوان کاپیتان از ابتدا در زمین حضور داشته باشد. در جام جهانی ۱۹۳۴ ایتالیا و در بازی دو تیم ایتالیا و چکسلواکی کاپیتان هر دو تیم دروازه‌بان آن‌ها بوده است که آن بازی در نهایت با پیروزی ۲ بر یک ایتالیایی‌ها همراه بود. جام جهانی ۱۹۳۴ ایتالیا تنها دوره‌ی این رقابت‌ها بوده است که بازی فینال دو دروازه‌بان به عنوان کاپیتان به خود دیده است.
"دینو زوف" سومین دروازه‌بانی است که به عنوان کاپیتان در فینال جام جهانی بازی کرده است. ایتالیا‌یی‌ها در فینال جام جهانی ۱۹۸۲ اسپانیا، با نتیجه‌ی ۳ بر یک از سد آلمان غربی گذشتند تا "دینا زوف" جام قهرمانی را بالای سر ببرد. "اولیور کان" دروازه‌بان اسبق باشگاه بایرن مونیخ، در جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن کاپیتان آلمانی‌ها بود. ژرمن‌ها در روزی که با درخشش رونالدو همراه بود نتوانستند مقابل برزیل به پیروزی برسند و در نهایت با ۲ گل رونالدو بازی را ۲ بر صفر واگذار کردند تا اولیور کانی که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه داشت، در حسرت قهرمانی جام جهانی و بالا بردن کاپ قهرمانی بماند. آخرین دروازه‌بانی که از ابتدا به عنوان کاپیتان در فینال جام جهانی حضور داشت، "ایکر کاسیاس" دروازه‌بان اسبق رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا بود که همراه با ماتادورها قهرمان جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی شدند. البته فرانسوی‌ها تجربه‌ی داشتن دروازه‌بان به عنوان کاپیتان را در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان داشته‌اند. در آن بازی بعد از اینکه در وقت اضافه "زیدان" کاپیتان فرانسوی‌ها اخراج شد، "فابین بارتز" دروازه‌بان شناخته شده‌ی فرانسوی‌ها بازوبند کاپیتانی این تیم را بر بازو بست. فرانسه در آن بازی در نهایت با کاپیتانی "بارتز" در ضربات پنالتی مغلوب ایتالیا شد و برای اولین بار در تاریخ خود به مقام نایب قهرمانی جام جهانی رسید.

منبع: وب سایت برنامه نود

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی آمار تیم ملی فرانسه تیم ملی کرواسی جام جهانی 2018 روسیه فوتبال فینال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقاپور: با طیبی تیم را در فینال جهان می‌بینم

به گزارش "ورزش‌ سه"، سالار آقاپور در حاشیه مراسم استقبال از اعضای تیم ملی فوتسال پس از قهرمانی در جام ملت‌های آسیا 2024 اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که توانستیم قهرمان شویم و دل مردم عزیز را شاد کنیم. مردم و خانوادهایمان ما را دعا کردند و انرژی مثبت می‌فرستادند و توانستیم با قهرمانی دل آنها را شاد کنیم. این شادی که به قلب مردم هدیه کردیم چیز خاصی نیست، اما در این شرایط حداقل یکی دو ساعت توانستند به خاطر قهرمانی ما شاد باشند.

ویدئو: 331384

وی در مورد قدرت‌های نوظهور فوتبال آسیا و سنگینی وظایف فوتبالیست‌ها نسبت به گذشته، خاطر نشان کرد: بله، نسبت به سال‌های قبل که بازی‌ها را با نتیجه 10 بر یک یا 15 بر یک تمام می‌کردیم، کار سخت شده است. دوران آن بازی‌ها دیگر تمام شد، دیگر همه کشورهای آسیا فوتسال و دفاع کردن را بلد هستند. شما دیدید که ژاپن مدافع عنوان قهرمانی در مرحله گروهی حذف شد. حتی تیم‌هایی که کسی فکرش را نمی‌کرد، توانستند از مرحله گروهی صعود کنند. خدا را شکر که افغانستان هم به جام جهانی صعود کرد. از این به بعد کار سخت‌تر می شود. خدا را شکر ایران با قدرتی که از گذشته داشته و همدلی که میان بازیکنان وجود دارد، بتوانیم از این به بعد هم نتایج خوبی بگیریم.

ستاره تیم ملی درباره مسابقات جام جهانی هم گفت: با بازگشت حسین طیبی که بازیکن مصدوم ما در این جام بود؛ اما حضورش خیلی تأثیرگذار است، همچنین  با این کادر فنی و بازیکنان متحدی که داریم، تیم را در فینال جهان می‌بینم.

وی راجع به مصدومیت حسینی طیبی هم صحبت کرد: جای حسین خالی بود. او کاپیتان دوره قبل و بازیکنان مؤثر تیم ملی بود و با بازگشتش در جام جهانی به ما کمک می‌کند.
بازیکن تیم ملی فوتسال ایران در مورد دلیل حذف ژاپن مدافع عنوان قهرمانی در مرحله گروهی جام ملت‌های فوتسال، تأکید کرد: سال انتخابی جام جهانی سال سختی است. به نظرم ژاپن آنجایی که فکرش را نمی‌کرد بازی‌ها را باخت و مساوی کرد که همین عامل حذفش شد. همه تیم‌ها روبه‌روی ژاپن به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی بازی می‌کردند، اما این تیم آنها را دست‌کم گرفت و حذف شد.

دیگر خبرها

  • صعود پردردسر الهلال به فینال جام حذفی عربستان
  • صعود جنجالی الهلال ۱۰نفره به فینال جام حذفی عربستان
  • الهلال توقف‌ناپذیر، 10 نفره به فینال حذفی رسید
  • کاپیتان استقلال فراموشی را تمرین می‌کند
  • کاپیتان استقلال فراموشی را تمرین می‌کند (عکس)
  • آقاپور: با طیبی تیم را در فینال جهان می‌بینم
  • احمدعباسی: بزرگ‌ترین رؤیایم بازی در فینال جام جهانی فوتسال است
  • آقاپور: می‌توانیم به فینال جام جهانی فوتسال برسیم
  • حسن‌زاده، کاپیتان تیم ملی فوتسال: می‌خواهیم در جام جهانی تیم‌ها را سورپرایز کنیم
  • استقلال در جست‌وجوی یک آمار ویژه با دروازه‌بان دوم