Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جشنواره استثنوایی پول پارو کن ( کلیک کنید )

وبسایت رسمی برنامه نود - فینال جام جهانی 2018 روسیه امروز در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو با بازی دو تیم فرانسه و کرواسی برگزار می‌شود. کروات‌ها برای اولین بار است که به فینال رسیده‌اند و فرانسوی‌ها هم سومین حضور خود در فینال جام جهانی را تجربه می‌کنند. 

به گزارش وب‌سایت نود، بازی فینال جام جهانی 2018 روسیه در حالی برگزار می‌شود که فرانسوی‌ها در دو فینال قبلی خود در میانه میدان "زیدان" را به عنوان رهبر در اختیار داشتند و این اولین بار است که بدون "زیدان" به فینال رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کروات‌ها هم که یکبار در جام جهانی 1998 در گام آخر برای رسیدن به فینال ناکام ماندند و در بازی نیمه نهایی مقابل فرانسه میزبان رقابت‌ها تن به شکست 2 بر یک دادند و در بازی امشب در تلاش هستند تا انتقام آن بازی را از فرانسوی‌ها بگیرند و قهرمان جهان شوند.

کفه‌ی ترازو به سمت قهرمانی کرواسی است

جام جهانی فوتبال از سال 1930 در اروگوئه آغاز شد. این رقابت‌ها بعد از 3 دوره با یک وقفه‌ی 12 ساله رو به رو شد و از سال 1950 در برزیل از سر گرفته شد. از جام جهانی 1950 تا جام جهانی 2014 که هر دو جام هم در برزیل برگزار شد، درهفده فینال این رقابت‌ها هفت تیم بوده‌اند که برای اولین بار بازی در فینال را تجربه کرده‌اند. از بین این 7 تیم که اولین فینال خود را تجربه می‌کردند، 4 تیم آلمان غربی در جام جهانی 1954 سوییس، انگلستان در جام جهانی 1966 در خانه، فرانسه در جام جهانی 1998 در خانه و اسپانیا در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، موفق شدند بازی فینال را با پیروزی پشت سر بگذارند و قهرمان جهان شوند. 3 تیم برزیل در جام جهانی 1950، سوئد در جام جهانی 1958 و هلند در جام جهانی 1974 هم با شکست در بازی فینال نایب قهرمان جام جهانی شدند. این آمار نشان می‌دهد که تیم‌هایی که اولین فینال خود را تجربه می‌کنند، کفه‌ی ترازو به سمت قهرمانی آن‌ها سنگینی می‌کند. نکته جالب در مورد 4 تیمی که در تجربه‌ی اول خود در فینال، قهرمان شدند این است که از جمع این 4 تیم 3 تیم در بازی فینال بیش از 2 گل زده‌اند و به مقام قهرمانی رسیده‌اند.

امیدواری کروات‌ها

دو تیم فرانسه و کرواسی در حالی بازی نهایی جام جهانی 2018 روسیه را برگزار می‌کنند که آخرین بازی این دو تیم در جام جهانی به سال 1998 و بازی نیمه نهایی بر می‌گردد. در تاریخ جام‌های جهانی فقط 4 بار اتفاق افتاه که دو تیمی که باهم در فینال بازی می‌کنند، در گذشته در نیمه نهایی جام جهانی هم با هم بازی کرده باشند. از این 4 فینال، 3 فینال را تیمی که در بازی نیمه نهایی شکست خورده بود، موفق شد با پیروزی پشت سر بگذارد و قهرمان جهان شود و فقط یکبار در سال 1982 بود که ایتالیایی‌ها توانستند در حالی که در نیمه نهایی جام جهانی 1970 آلمان غربی را شکست داده بودند، در فینال هم از پس این تیم بر آیند و قهرمان جهان شوند.

فقط یکبار

نستور پیتانای آرژانتینی با وجود اینکه افتتاحیه جام جهانی 2018 روسیه را سوت زده بود، برای قضاوت بازی فینال هم انتخاب شده است. در بیست دوره‌ی گذشته‌ی جام جهانی فقط یکبار یک داور از آرژانتین بازی فینال را سوت زده که به جام جهانی 2006 آلمان و بازی دو تیم فرانسه و ایتالیا بر می‌گردد؛ بازی‌ای که در نهایت با پیروزی ایتالیایی‌ها در ضربات پنالتی همراه شد. نکته‌ی جالب در مورد "هوراسیو الیزوندوی" آرژانتینی که فینال جام جهانی 2006 آلمان را سوت زده است این است که او هم مانند هموطنش "پیتانا" موفق شده بود افتتاحیه‌ی آن دوره از جام جهانی را هم سوت بزند.
تا قبل از جام جهانی 2018 روسیه، در تاریخ این رقابت‌ها فقط 5 داور غیر اروپایی بوده‌اند که فینال جام جهانی را سوت زده‌اند. در این 5 فینال فقط یکبار در سال 2006 بازی به ضربات پنالتی کشیده است و این 5 فینال به طور میانگین 3 گل داشته است که آمار نسبتا خوبی است.

فینال‌های پر گل
در 10 دوره‌ی گذشته‌ی جام جهانی که در قاره‌ی اروپا برگزار شده در 8 دوره از آن دو تیمی هم که به فینال جام رسیده‌اند، از اروپا بوده‌اند. به طور میانگین این 8 فینال برگزار شده، آمار 3.62 گل زده در هر بازی را داشته است که آمار خوبی برای فینال جام‌های جهانی است که در 3 دوره‌ی گذشته آن، فقط 4 گل زده داشته است.
نکته جالب در مورد فینال‌های جام جهانی که در اروپا برگزار شده، دو تیم اروپایی بوده‌اند و داور آن هم از قاره‌ی سبز بوده است، این است که این فینال‌ها به طور میانگین 4.6 گل زده در هر بازی را داشته است که آمار خیلی خوب از نظر گلزنی در فینال‌های جام جهانی است.

تنها نایب قهرمانی

فرانسوی‌ها در حالی در بازی امشب به مصاف کرواسی می‌روند که کاپیتان این تیم "هوگو لوریس" دروازه‌بان شناخته شده آن‌ها است. از 20 فینال گذشته‌ی جام جهانی در 4 فینال سابقه داشته که حداقل یک دروازه‌بان به عنوان کاپیتان از ابتدا در زمین حضور داشته باشد. در جام جهانی 1934 ایتالیا و در بازی دو تیم ایتالیا و چکسلواکی کاپیتان هر دو تیم دروازه‌بان آن‌ها بوده است که آن بازی در نهایت با پیروزی 2 بر یک ایتالیایی‌ها همراه بود. جام جهانی 1934 ایتالیا تنها دوره‌ی این رقابت‌ها بوده است که بازی فینال دو دروازه‌بان به عنوان کاپیتان به خود دیده است.
"دینو زوف" سومین دروازه‌بانی است که به عنوان کاپیتان در فینال جام جهانی بازی کرده است. ایتالیا‌یی‌ها در فینال جام جهانی 1982 اسپانیا، با نتیجه‌ی 3 بر یک از سد آلمان غربی گذشتند تا "دینا زوف" جام قهرمانی را بالای سر ببرد. "اولیور کان" دروازه‌بان اسبق باشگاه بایرن مونیخ، در جام جهانی 2002 کره و ژاپن کاپیتان آلمانی‌ها بود. ژرمن‌ها در روزی که با درخشش رونالدو همراه بود نتوانستند مقابل برزیل به پیروزی برسند و در نهایت با 2 گل رونالدو بازی را 2 بر صفر واگذار کردند تا اولیور کانی که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه داشت، در حسرت قهرمانی جام جهانی و بالا بردن کاپ قهرمانی بماند. آخرین دروازه‌بانی که از ابتدا به عنوان کاپیتان در فینال جام جهانی حضور داشت، "ایکر کاسیاس" دروازه‌بان اسبق رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا بود که همراه با ماتادورها قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی شدند. البته فرانسوی‌ها تجربه‌ی داشتن دروازه‌بان به عنوان کاپیتان را در فینال جام جهانی 2006 آلمان داشته‌اند. در آن بازی بعد از اینکه در وقت اضافه "زیدان" کاپیتان فرانسوی‌ها اخراج شد، "فابین بارتز" دروازه‌بان شناخته شده‌ی فرانسوی‌ها بازوبند کاپیتانی این تیم را بر بازو بست. فرانسه در آن بازی در نهایت با کاپیتانی "بارتز" در ضربات پنالتی مغلوب ایتالیا شد و برای اولین بار در تاریخ خود به مقام نایب قهرمانی جام جهانی رسید.

 

پارسا شیرازی‌نژاد

1870

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

کلیدواژه: خارجی اختصاصی زیدان جام جهانی 2018 کاسیاس دینو زوف بارتز تیم ملی فرانسه اولیور کان تیم ملی کرواسی فینال جام جهانی جام حذفی تیم ملی فوتبال ایران استقلال استقلال خوزستان تراکتورسازی ذوب آهن صنعت نفت آبادان سایپا سپاهان سیاه جامگان فولاد پیکان نفت تهران پدیده پرسپولیس گسترش فولاد سپیدرود رشت پارس جنوبی جم گل گهر خونه به خونه اکسین البرز نفت مسجد سلیمان ملوان انزلی آلومنیوم اراک بادران تهران راه آهن نساجی مازندران مس کرمان ایرانجوان بوشهر فجر سپاسی مس رفسنجان ماشین سازی تبریز صبای قم شهرداری تبریز شهرداری ماهشهر برق جدید فارس برنامه ۹۰ کارشناسی داوری تیم منتخب هفته از نود تا نود آنالیز ترین های هفته نود درجه سوال پیامکی کلیپ نود فوتسال مناظره و گفت و گو سایت 90 لژیونرها ویژه نود نوستالژی لیگ یک لالیگا تیم ملی اسپانیا لیگ جزیره جام اتحادیه انگلیس تیم ملی انگلیس کالچو تیم ملی ایتالیا بوندسلیگا جام حذفی آلمان تیم ملی آلمان لوشامپیونه تیم ملی فرانسه برزیل آرژانتین لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا جام باشگاه های جهان اخبار ورزشی فوتبال ۱۲۰ جام ملتهای آسیا یورو کشتی والیبال بسکتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج

در جدیدترین رنکینگ فدراسیون جهانی پرهام مقصودلو مرد شماره یک شطرنج ایران با یک پله سقوط نسبت به ماه قبل در رده نوزدهم دنیا قرار دارد.

به گزارش ایسنا، در جدیدترین رنکینگ اعلامی فدراسیون جهانی شطرنج در ماه مه، مگنوس کارلسن با ریتینگ ۲۸۳۰ در رده نخست دنیا در بخش کلاسیک ایستاده است.

فابیانو کاروانا با پرچم آمریکا و با ریتینگ ۲۸۰۵ در رده دوم و هیکارو ناکامورا با پرچم آمریکا و با ریتینگ ۲۷۹۵ در رده سوم دنیا در بخش کلاسیک قرار دارند.

پرهام مقصودلو، مرد شماره یک شطرنج ایران، با ریتینگ ۲۷۳۳ با یک پله سقوط نسبت به ماه قبل در رده نوزدهم جهان قرار دارد. سیدمحمدامین طباطبایی، دیگر ملی‌پوش شطرنج ایران نیز با یک پله سقوط و با ریتینگ ۲۷۰۷ در رده سی و یکم دنیا ایستاده است.

پرهام مقصودلو، سید محمدامین طباطبایی، پویا ایدنی، بردیا دانشور، امیررضا پوررمضانعلی، سید خلیل موسوی، امیررضا پورآقابالا، آرین غلامی، احسان قائم‌مقامی و شاهین لرپری‌زنگنه به ترتیب در رده‌های اول تا دهم شطرنج ایران قرار دارند.

در بخش زنان نیز ییفان هو از چین با ریتینگ ۲۶۳۳ در رده نخست، ونجون جو از چین با ریتینگ ۲۵۶۰ در رده دوم و تینگ جی لی از چین با ریتینگ ۲۵۴۸ در رده سوم قرار دارند. مبینا علی‌نسب استاد بزرگ شطرنج زنان ایران نیز با ریتینگ ۲۳۵۶ در رده نود و پنجم دنیا قرار دارد.

در بخش زنان نیز مبینا علی‌نسب، سارا داوری، ملیکا محمدی، شایسته قدرپور، پروا بهزاد نظیف، طناز ازلی، پریما جلیلی، درسا محمدابراهیم‌خان، انوشا مهدیان و مهسا علوی نیز به ترتیب در رده‌های اول تا دهم بهترین‌های شطرنج زنان ایران قرار دارند.

 فدراسیون شطرنج ایران در ماه آوریل با میانگین ریتینگ ۲۵۵۵ در جایگاه ۲۳ بهترین‌های دنیا قرار داشت که در این ماه هنوز رنکینگ جدید به‌روز نشده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف کاپیتان PSG بعد از شکست برابر دورتموند
  • یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج
  • صعود پردردسر الهلال به فینال جام حذفی عربستان
  • صعود جنجالی الهلال ۱۰نفره به فینال جام حذفی عربستان
  • الهلال توقف‌ناپذیر، 10 نفره به فینال حذفی رسید
  • کاپیتان استقلال فراموشی را تمرین می‌کند
  • کاپیتان استقلال فراموشی را تمرین می‌کند (عکس)
  • احمدعباسی: بزرگ‌ترین رؤیایم بازی در فینال جام جهانی فوتسال است
  • آقاپور: می‌توانیم به فینال جام جهانی فوتسال برسیم
  • حسن‌زاده، کاپیتان تیم ملی فوتسال: می‌خواهیم در جام جهانی تیم‌ها را سورپرایز کنیم